Projecte Internacional

La relació entre països és una eina que afavoreix l’ obertura de la nostra escola cap a l’exterior, l’intercanvi de coneixement i la incorporació d’elements innovadors. Per això, hem creat una xarxa internacional pròpia de contactes que ens permet no només compartir informació, metodologies i experiències educatives als nostres docents , sinó que, a més, ofereix una oportunitat única per als estudiants que descobreixen altres formes d’entendre el món i els garanteix una “formació sense fronteres”.


OBJECTIUS
  • Millorar l’aprenentatge de les llengües estrangeres (anglès, francès i alemany).
  • Promoure la relació amb altres escoles europees.
  • Incrementar la qualitat i la dimensió europea de la formació del professorat.
  • Intercanviar experiències pedagògiques.
  • Donar suport a l’ús innovador de les TIC.
  • Donar l’oportunitat als nostres alumnes de:

· Desenvolupar les seves habilitats personals

· Conèixer altres cultures

· Conèixer joves d’altres països

· Conèixer noves maneres d’aprendre

· Fer pràctiques a empreses d’altres països


ERASMUS +
Amb aquest programa enviem, cada curs, entre 10 i 15 estudiants de Cicles Formatius de grau mitjà i superior i Batxillerat a diferents països europeus per participar en diferents programes. També permet que entre 3 i 5 professors , cada curs, puguin realitzar tasques docent o d’observació a diferents escoles d’Alemanya, Finlàndia i Dinamarca.

Captura de pantalla 2016-05-09 a las 18.52.25

Programa d’intercanvi escolar
Per primera vegada durant el curs 2012/13 es va iniciar un intercanvi amb l’escola alemanya CJD­Braunschweig. Durant una setmana, alumnes de Trinity d’ESO o Batxillerat del Col.legi van a Alemanya per participar en activitats que compartiran amb alumnes alemanys. Després els mateixos alumnes participaran durant una setmana en activitats organitzades a l’escola.
Estades a França
Per als alumnes que estudien Francès com a segona llengua estrangera s’organitzen estades a França per poder practicar l’idioma durant una setmana, coincidint amb el projecte de síntesi.
Descobrint el nostre futur
Per als estudiants de 4t d’ESO i de Batxillerat que estiguin interessats en poder fer pràctiques relacionades amb els seus futurs estudis, el Col.legi organitza estades, durant l’estiu, a Alemanya.
Programes e­twinning
Des del curs 2014­15 es va iniciar un projecte a 4t d’EP per potenciar les habilitats comunicatives en anglès que ja està consolidat. Aquest curs s’ha iniciat un projecte a l’ESO per als estudiants de Francès.

International Project (English) Projecte POPUP

 001

Per a més informació posa't en contacte amb nosaltres