Blog

Projecte LLAP

LLUITA, perquè és el que fan. No s’estan quiets davant les injustícies socials.LLAP

ADOLESCENTS, el que són.

PER LA PAU, el que desitgen i cerquen ajudant els mes necessitats.

 
La “Lluita adolescent per la PAU!” són diverses activitats solidàries que duen a terme tots els alumnes de Secundària. “Rosetes Solidàries”, des de l’any 2004, els alumnes es mobilitzen per ajudar col·lectius amb grans necessitats. Confeccionen rosetes amb plastilina que venen el dia de Sant Jordi, els diners recaptats serveixen per dur a terme un projecte solidari que ells mateixos han escollit.
Llap2

Des d’aleshores s’han complert diversos projectes solidaris:

llap3
Medicos sin Fronteras per a les víctimes del tsunami.

Fundació Vicente Ferrer va poder acabar una escola a Anantapur, anomenada “PAU Col·legi Badalonès”..

Fundació Laia Mendoza, va poder organitzar amb les classes de reforç en el poblat de Bendanthangal, també a l’India.

Sonrisas de Bombay es va comprometre a dur a terme l’escolarització de trenta nens i nenes de la ciutat de Bombai.

Amics de la Gent Gran i Col·lectiu Lilith


llap4
 
“Bàsquet Solidari” , els nostres alumnes conviden diverses escoles del centre de Badalona en un torneig de bàsquet que dura tot un matí. El “preu” de l’entrada per jugar i gaudir de l’espectacle és 1Kg. d’aliments. La recaptació es lliura al Banc d’Aliments


“Paneres de Nadal”, els alumnes de 2n i 3r d’ESO preparen unes paneres nadalenques que lliuren a l’entitat badalonina FOLRE. Aquesta entitat atén les persones sense sostre de la nostre ciutat .
llap5 


llap6
“Mercat solidari”,els alumnes de Cicles Formatius i Educació primària col.laboren en la recollida i venda de llibres i joguines cedits per les famílies de l’escola per tal de recollir diners que son donats a CÀRITAS per tal d’ajudar a les famílies més necessitades de la nostra ciutat.