Novetats

,

Projecte internacional “POP-UP Restaurant”

Estudiants i professors de quatre països europeus es van reunir el 9 i 10 d’octubre de 2014 a Hèlsinki per engegar un nou projecte internacional que té com objectiu el desenvolupament d’un nou model d’emprenedoria i iniciativa empresarial.
Un dels reptes globals, d’avui en dia, es l’atur juvenil. Aquest projecte multicultural oferirà a estudiants i empresaris  la emprenedoria com a una nova forma de trobar feina.
El programa Erasmus+ ofereix l’oportunitat d’estudiar i intercanviar bones pràctiques empresarials amb un caire internacional així com promoure la diversitat i la consciència europea. En aquest projecte es vol animar als alumnes a prendre iniciatives empresarial que afavoreixin la construcció d’una xarxa internacional de contactes com a oportunitat per trobar feina.
Participants:
Itàlia: IPSAR Luigi Carnacina College
Finlàndia: Helmi Business& Travel College, Mercuria Business College, Culinary School Perho and Restarant Juuri.
Letonia: Riga Turisma un radosas industrijas tehbikums college, Restaurant Kaiku Varti
Espanya: Col·legi Badalonès y el restaurant Can Comas.
Els propers anys 2014-2016 cent vint estudiants , vuit professors i tres restauradors procedents de Finlàndia, Itàlia, Letònia i Espanya participaran en aquest projecte en el qual els alumnes obriran durant dos dies un pop-up restaurant en cada un dels països participants.
Els estudiants dissenyaran tots els pop-up restaurants des de zero. Crearan un “business plan” per a cada uns dels restaurants tenint en compte els requisits necessaris per crear una empresa, les vendes, les promocions , el màrqueting, el producte, els preus i els menús que proporcionaran els responsables de cuina dels altres països participants.
La distribució del treball: Els estudiants de Administració i Finances s’encarregaran de la comercialització, els estudiants de cuina dels  menús i de servir els àpats . Tanmateix tots els estudiants vetllaran per aconseguir el major impacte positiu d’aquest projecte.
Tots els plans i feines a desenvolupar tindran en compte les diferencies culturals , les legislacions vigents a cada país en matèria de higiene i seguretat i es faran sota la supervisió dels professors i restauradors que participen en el projecte
Pop-up restaurants: Calendari i menús
Gener 2015:  Hèlsinki / Finlàndia (menú espanyol)
Maig 2015. Badalona / Espanya (menú finès)
Gener 2016: Riga / Letònia (menú italià)
Maig 2016: Bardolino / Itàlia  (menú letó)
 IMG_0750

1 Comentari

  1. Miami Movers

    Miami Movers

    Projecte internacional “POP-UP Restaurant” | Col·legi Badalonès