MENJADOR

 

Els edificis d’infantil i primària compten amb cuina i menjador propi, on centenars d’alumnes i membres del cos docent dinen diàriament els menús dissenyats per la dietista de l’escola, Marta Ausiró, seguint les directrius marcades des del departament d’Ensenyament. La proposta gastronòmica és variada i es basa en productes de temporada. Tots els productes són de proximitat, preferentment del Baix Llobregat i el Maresme. El menú, que es fa arribar a les famílies, inclou recomanacions pel sopar amb l’objectiu de garantir una alimentació variada i saludable.

Val a dir que el Col·legi Badalonès i l’Escola Virolai de Barcelona són els dos únics centres de Catalunya distingits amb el certificat d’escola saludable que atorga AENOR, empresa líder en el sector de la certificació a l’Estat espanyol. 

Pel que fa al menjador de l’edifici d’educació infantil, cal subratllar que la seva finalitat no és només donar un servei per cobrir les necessitats del pares a l’hora de dinar, sinó també aconseguir que el temps del migdia sigui un temps educatiu i com no, d’esbarjo.