BADALONÈS REPORT

Fem de periodistes

 

Badalonès Report, la revista escolar digital feta pels alumnes de segon d’ESO del col·legi, ja està operativa i el seu contingut es pot consultar des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. La revista és fruit de l’esforç i la dedicació dels estudiants, que des de primer d’ESO fan una aproximació al periodisme de la ma de la professora Júlia Nuño. Aquest curs, l’escola s’ha adherit a Júnior Report, una iniciativa posada en marxa pel diari La Vanguardia i que pretén crear una revista digital feta per joves amb diferents edicions repartides pel territori. La del Badalonès és una de les que s’editen a la demarcació de Barcelona, i el seu contingut és susceptible de ser inclòs a la portada principal de la publicació en el cas que els seus responsables ho decideixin.

Durant la seva posada en marxa, al mes de març, la revista digital del Badalonès ja comptava amb més d’una cinquantena d’aportacions dels alumnes. Coordinats per la professora Nuño, hi escriuen d’aquelles temàtiques que els interessen. Entre els diferents apartats, destaquen el d’opinió i un altre anomenat “Persones Extraordinàries”, on fan entrevistes a companys seus de l’escola que destaquen per algun talent especial. 

En el marc de l’assignatura “Fem de Periodistes”, els alumnes de segon d’ESO també tindran un paper protagonista en l’elaboració dels continguts de la revista del col·legi, l'”Íter”, que s’edita cada any al mes de juny, i que aquest any estarà dedicat al 125è aniversari del Badalonès. Seguirem informant!